Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9 - 16
Close
4024 Debrecen, Szombathi István u. 5-7.
+36 20 957 6858 drillingvadasz@gmail.com
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 9 - 16

Üdvözöljük oldalunkon!

Hobbink a hivatásunk immár 30 éve

Vállalkozásunk a Drilling Kft,  mely cég 1993 óta jelen van a lokális piacon. Elérkezett az idő , hogy az általunk forgalmazott vadászati cikkek és az ide tartozó kötőelemek  hagyományos értékesítése mellett lehetőséget biztosítsunk a meglévő és új vásárlóinknak ezen termékek online megismerésére.   Cégünk működése és dinamikus fejlődése során elértük, hogy stabil ügyfélkörre, technikai háttérre és kiemelt viszonteladói pozícióra tettünk szert.

Cégünk fő profilja közé tartozik fegyverek, lőszerek, távcsövek, engedélymentes fegyverek, vadászruha és ezekhez tartózó, a vadászatban használatos kiegészítők forgalmazása.

Legfőbb törekvéseink a vásárlóinkkal és partnereinkkel való jó emberi kapcsolatok kialakítására, érdeklődés és elhivatottság a vadászat iránt, segítőkész hozzáállás, valamint a folyamatosan jobbra való törekvés az, mely bennünket megkülönböztet.  Amennyiben érdeklődik a vadászat vagy a fegyverek iránt, keressen minken bizalommal és remélem, hogy hamarosan Ön is megtapasztalja mindazt, amit már több ezer elégedett vásárló és jó szívvel ajánlja cégünket barátainak, ismerőseinek.

Simkó Tibor

Ügyvezető